Connect
To Top

13 VROUWELIJKE BEROEMDHEDEN DIE FEILLOOS OUDER ZIJN GEWORDEN

De maatschappij waar wij in leven is extreem gefocust op uiterlijke schoonheid. Voor mensen die in de spotlight staan loopt deze druk erg hoog op. Sommigen krijgen het voor elkaar hun uiterlijk en hun carrière beide goed te onderhouden. Dit kan voor sommigen natuurlijk aan genen liggen, maar er zijn er toch ook zeker wel wat die een geheim hebben ontdekt dat hen helpt het proces van ouder worden te verminderen of vertragen. Wij hebben een lijst samengesteld van de beroemdheden die sierlijk ouder zijn geworden, laten we eens een kijkje nemen!

Pauley Perrette – Geboren in 1969

Als klein meisje moest Pauley Perrette vaak verhuizen. Ze heeft gewoond in Georgia, Alabama, Tennessee, North Carolina, South Carolina, New York, New Jersey en California. Ze studeerde sociologie en psychologie in Atlanta en behaalde een mastertitel in criminologie.

Na haar studie verhuisde zij naar New York om actrice te worden. In het begin moest ze het doen met kleine rollen in reclamespotjes en videoclips. Sinds 2003 speelt Pauley echter een rol in de hit show NCIS en brak definitief door. Ze verliet de show in 2018 en steunt sindsdien veel goede doelen, zoals het Amerikaanse Rode Kruis en LGBT rechten organisaties. Inmiddels is Perrette de 50 gepasseerd, maar ze ziet er nog steeds fantastisch uit!

More in lifestyle & luxury

You must be logged in to post a comment Login